Sponsorer

Våra sponsorer möjliggör vårt viktiga arbete med att bygga broar mellan skola och arbetsliv. Vi är glada att det finns företag som delar våra visioner och vill hjälpa oss i vårt arbete. 

 

Vill du också bli en del av Rinkebyakademien? Kontakta oss per e-post eller telefon.

Tel.nr. 072-5854884

 

Ernst & Young Vi hjälper ditt företag att uppnå sin fulla potential. Kontaktuppgift: Tel: 08-520 590 00

 

Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs minne Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs minne ger varje år bidrag till föreningar och organisationer med social inriktning. Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs Minne skapades år 1927 genom en donation av Ernst August Bång och delar årligen ut 4 - 6 miljoner kronor till föreningar och organisationer för att förbättra de sociala levnadsvillkoren för barn och unga. Dessutom uppmärksammar stiftelsen årligen en eller flera personer som har gjort betydelsefulla insatser inom det sociala samhällsarbetet.

 

Stiftelsen Marcus och Amalia Wallenbergs minnesfond Stiftelsen Marcus och Amalias minnesfond stödjer forskningsprojekt av hög vetenskaplig potential framförallt inom samhällsvetenskap och humaniora samt projekt inom lärande och informationsteknik och projekt för barn och ungdomsverksamhet.